Snygg-Martin på bas

Snygg-Martin gör insats igen

Ni är ju säkert ett bättre gäng som sitter som på nålar för att få reda på hur det går med den här skivan, och jag förstår er. Ni kollar säkert in här ofta, för här händer så mycket. Ja, nu händer det faktiskt en hel del, men det märks ju inte utåt, eftersom jag inte bloggar upp allt här, men jag tänkte att jag idag ska nämna de senaste stegen.

Igår var Snygg-Martin Dalby (bilden) i studion och la bas och sång, och troligtvis är han klar med allt på skivan nu. Bra jobb!

Det är eventuellt en pianist på gång både till att lägga några spår på skivan och att vara med live. Återkommer.

Liksom jag gör om eventuell ny trummis, nu när Erik Klingberg har gift sig och flyttat till Stockholm. Kalle heter han, och eventuellt får vi med honom som gästspel på något spår på skivan också.

Och sist men inte minst, har en Filippinsk grafiker tagit på sig att göra omslaget. Vi träffade Naw på jobbresa med Spired i våras, och han är en mycket begåvad ung man.

Sen har vi den senaste tiden även lagt trumpet, dragspel och cello. Ni hör hur många instrument som kommer att vara med: det här måste bli bra.

Sen läste jag Magnus Betnérs inlägg om Sverigedemokraterna. Om du har lite tid över och vill ha lite argument i debatten, så sammanfattas det bra på hans blogg. Det finns även en del 2-5 att hitta där inne.

Kram på er.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *