Releasespelning i Linköping

Fredagen den 6:e kommer jag och bandet till Linköping för en releasespelning för nya plattan “En instruktionsbok i att hålla sig varm” på L’Orient! Vi kommer med fullt band nerifrån Göteborg och kommer att spela intimt och med bra tryck med våra hjärtan klistrade mot bröstet. Vi hoppas såklart på bra uppslutning från gamla och nya bekantskaper.

Eftersom det finns ett gäng studenter i Linköping som är sugna på att komma har vi lagt spelningen en tid så att det blir en perfekt uppladdning inför Utekravallen, eller början på en bra helkväll nere på stan eller kvar på L’Orient.

Evenemanget på Facebook.:

Bandet:
Erik Rådbo – Sång, gitarr
Martin Dalby – Bas, Cello, Sång
Erik Birgersson – Keyboard
Kalle Lindvall – Trummor

Fantastiska Ellen Haaland från Linköpings Storband kommer att stå för de kvinnliga sångpartierna.
Och dessutom, trolig gästartist på trumpet: Fredrik Howe!!!

Inträde: 60:-

Hoppas verkligen att vi ses där!
Mvh
Erik


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *